Πληρωμές-Αποστολές-Αλλαγές

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :   

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας,όταν έρθει ο υπάλληλος της μεταφορικής ACS να σας παραδώσει το δέμα σας η πληρωμή γίνεται με μετρητά.Το δέμα μπορεί να ανοιχτεί, κατά την διάρκεια της παράδοσης του,για επιβεβαίωση του προιόντος,αλλα δεν μπορεί να δοκιμαστεί.

2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : Πληρωμή από το κατάστημα μας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα, διαθέτουμε POS που συμπεριλαμβάνει όλες τις πιστωτικές κάρτες.

3.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ : Πληρωμή με κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρίας μας ή με μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό τραπέζης : TAXYΔΡOMIKO ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ-ΕUROBANK : 0026.0033.23.0200134163

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Το κατάστημα μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ΑCS.Ολες οι αποστολές έχουν κόστος 5,50€ και αποστέλλονται εντός 1-2 ημέρες. Για παραγγελείες άνω των 70€ , η αντικαταβολή είναι δωρεάν !

Σε περιοχές δυσπρόσιτες το κόστος είναι 8€, έκτος αν γίνει η παραλαβή από το κατάστημα της εταιρίας κούριερ ΑCS.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας πχ.κακοκαιρία,απεργίες κτλ.,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να δήλωσετε αν επιθυμείτε να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ :

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος η επιβάρυνση είναι του πελάτη με το κόστος των 5,50€.Έχετε δικαίωμα αλλαγής εντός 15 ήμερων από την ήμερα παράδοσης του προϊόντος,το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και η δοκιμή,όταν πρόκειται για παπούτσι, να έχει γίνει σε καθαρό πάτωμα για αποφυγή φθοράς.Σε περίπτωση φθοράς του προϊόντος η χρησιμοποίησης του, το προϊόν θα επιστρέφεται στον πελάτη.Σε περίπτωση αλλαγής τσάντας θα πρέπει το καρτελάκι με την τιμή και τον κωδικό να βρίσκεται κρεμασμένο και να μην έχει αφαιρεθεί.Σε περίπτωση αλλαγής ενδύματος επίσης το καρτελάκι με την τιμή και τον κωδικό θα πρέπει να μην έχει αφαιρεθεί.